BioBalans massages

Een waar IK-moment

Pijnlijke of vermoeide spieren? Even zin om helemaal te ontspannen? Afhankelijk van jouw behoefte wordt de massage aangepast en volledig op maat uitgevoerd. Pure ontspanning, blokkades opheffen en het evenwicht herstellen, zijn de basisprincipes van mijn aanpak.

 
 
massageruimte.jpg

Ontspanningsmassage

Voor wie even wil ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse stress met technieken uit o.a. de relaxatie- en rebalancing massage.

30 min. - 35 euro  
60 min. - 60 euro
90 min. - 90 euro
120 min. - 120 euro

 


Zwangerschapsmassage

Om moeder en kind heerlijk te laten genieten en zwangerschapskwaaltjes te verlichten. Klik hier voor meer info over onze zwangerschapsmassages.

60 min. - 60 euro
90 min. - 90 euro
120 min. - 120 euro

 

Zwangerschapsmassage

babymassage.jpg

'Mama'massage

Ben je mama geworden en heb je nood aan ontspanning? Wees welkom!

Misschien...
- was je bevalling vermoeiend of best wel zwaar?
- voel je dat je spieren gespannen zijn door het geven van de voedingen aan je kleintje?
- slaap je in andere posities dan je gewoon bent?
- draag je je kindje best veel?
- voel je nog de impact van de zwangerschap op je lichaam?
- wil je even tijd om jouw lichaam te verwennen en relaxen?

Je mag je kindje uiteraard meebrengen. We beschikken over een relaxruimte waar je baby'tje met je partner, een familielid of goede vriendin op je kan wachten. Vermeld dit even bij reservatie.

30 min. - 35 euro  
60 min. - 60 euro
90 min. - 90 euro
120 min. - 120 euro


Godinnenmassage

Laat je verwennen en neem de tijd om te ontspannen in je vrouwelijke essentie. Tijdens deze massage geniet je van een Tibetaanse gelaats- en hoofdmassage zodat je denken tot rust komt en je meer en meer kan ontspannen en loslaten. Deze wordt gevolgd door een drukpuntmassage om de energie weer vrij te laten stromen in je bekken en je hele lichaam. Hierna geniet je van een zachte intuïtieve lichaamsmassage met warme kokosolie. Vooraf nemen we uiteraard de tijd om af te stemmen wat jij op dat moment nodig hebt.

Als leidraad tijdens deze massage gebruiken we je adem, je aandacht en de natuurlijke beweging die je lichaam wil maken.

120 min. - 120 euro

IMG_0491.jpg

Dieptemassage

Dieptemassage

Deze massage is ontwikkeld door dokter Farasyn. Met de specifieke technieken worden blokkades losgemaakt in ca. 3 à 5 sessies. Afhankelijk van de klacht kan het nadien nuttig zijn om regelmatig voor een onderhoudsessie te komen.

Zeer doeltreffend bij chronische en acute bewegings- en pijnklachten zoals nek- en rugklachten, schouderpijnen, tenniselleboog, knie- en heupproblemen,... Ook efficiënt bij de meeste vormen van hoofdpijn.

60 min. - 60 euro


Ter info:

- Je kan ook samen met je partner, mama, zus of vriendin komen relaxen. Er is een gezellige ontspanningsruimte waar jullie op elkaar kunnen wachten. Duomassages bieden wij vanaf 2018 niet meer aan.

- Ik heb me de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd in massages voor vrouwen. Koppels blijven welkom en mijn vaste klanten uiteraard ook. Nieuwe mannelijke klanten neem ik niet meer aan. Dit om de fysieke belasting voor mezelf wat te beperken. Alvast bedankt voor je begrip.

Dagmar is opgeleid in diverse massage- en relaxatietechnieken zoals mindfulness, zwangerschapsmassage, relaxatiemassage, ontspanningsmassage met rebalancing technieken, godinnenmassage voor vrouwen, Kum Nye (Tibetaanse massage), cranio-sacraal therapie, voetreflexologie, dieptemassage, massage voor fibromyalgiepatiënten, sportmassage, ...

Sinds 2009 sta ik met een warm hart klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen.