BioBalans massages

Een waar IK-moment

Pijnlijke of vermoeide spieren? Even zin om helemaal te ontspannen? Afhankelijk van de behoefte van de cliënt wordt de massage aangepast en volledig op maat uitgevoerd. Pure ontspanning, blokkades opheffen en het evenwicht herstellen zijn de basisprincipes van onze aanpak. 

Bij BioBalans kan je bovendien samen met bijvoorbeeld je partner, vriend(in) of zus genieten van een ontspannende duomassage.

 
 
Onze duomassageruimte

Onze duomassageruimte

Ontspanningsmassage

Voor wie even wil ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse stress met technieken uit o.a. de relaxatie- en rebalancing massage.

30 min. - 30 euro  
60 min. - 55 euro
90 min. - 80 euro

Ook mogelijk als duomassage:

60 min. 'samen genieten': 110 euro voor twee
90 min. 'samen in balans': 160 euro voor twee


Zwangerschapsmassage

Om moeder en kind heerlijk te laten genieten en zwangerschapskwaaltjes te verlichten. Klik hier voor ons uitgebreide aanbod verwenmomenten voor aanstaande ouders.

60 min. - 55 euro

Ook mogelijk als duomassage samen met je partner, familie of vriendin:

60 min. zwangerschapsmassage + 60 min. ontspanningsmassage: 110 euro voor twee

of

2 x 60 min. zwangerschapsmassage: 110 euro voor twee

Zwangerschapsmassage

Dieptemassage

Dieptemassage

Deze massage is ontwikkeld door dokter Farasyn. Met de specifieke technieken worden blokkades losgemaakt in ca. 3 à 5 sessies. Afhankelijk van de klacht kan het nadien nuttig zijn om regelmatig voor een onderhoudsessie te komen.

Zeer doeltreffend bij chronische en acute bewegings- en pijnklachten zoals nek- en rugklachten, schouderpijnen, tenniselleboog, knie- en heupproblemen,... Ook efficiënt bij de meeste vormen van hoofdpijn.

60 min. - 55 euro


Onze masseuses zijn opgeleid in diverse massage- en relaxatietechnieken zoals mindfulness, zwangerschapsmassage, relaxatiemassage, ontspanningsmassage met rebalancing technieken, cranio-sacraal therapie, voetreflexologie, dieptemassage, massage voor fibromyalgiepatiënten, reiki, sportmassage, ... Sinds 2009 staan wij met een warm hart klaar om ons cliënteel heerlijk te laten genieten en ontspannen.