Over Dagmar:

  • Masseuse gespecialiseerd in zwangerschapsmassages, massages voor (kersverse) mama's en helende massages voor vrouwen

  • Gezondheidsconsulente - De Levensschool

  • Dans- en creacoach - De Kleine Tiki

  • Sex, Liefde en Relatiecoach - Tantric Institute of Integrated Sexuality

    Klik hier voor meer over mijn opleidingen en ervaring.

Mijn passie

Sinds 2009 heb ik me in mijn praktijk BioBalans gespecialiseerd in massages voor aanstaande mama's en helende massages voor vrouwen. Ik ben mama van 3 prachtige kids. Tijdens mijn zwangerschappen ben ik op zoek gegaan naar manieren om mijn veranderende lichaam te verzorgen en kwaaltjes te verlichten. Van hieruit ben ik zelf diverse opleidingen gaan volgen en heb ik me toegelegd op zwangerschapsmassages.

Daarnaast begeleid ik vrouwen in het algemeen en zwangeren in het bijzonder in het ontdekken en verkennen van hun oerkracht. Ik ondersteun je om een diep contact te maken met jouw lichaam zodat je vanuit je eigen essentie kan bloeien en in de wereld kan staan. Vanuit deze passie organiseer ik workshops, cursussen en retreats rond lichaamsbewustzijn, seksualiteit en vrouwelijkheid. Hiervoor gebruik ik beweging, dans, meditatie, creativiteit, massage, de natuur en alles wat het vrouwelijke voedt.

Mijn eigen creatie- en oerkracht heb ik voor het eerst ten volle mogen ervaren tijdens de bevalling van mijn oudste zoon nu 12 jaar geleden. Ik kon het nog niet benoemen, maar ik wist wel dat ik een inkijk had gekregen in mijn enorme potentieel als vrouw. Het afgelopen decennium heb ik gewijd aan zelfonderzoek en diverse trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en ‘embodiment’ of echt aanwezig zijn in mijn eigen lichaam. Een aantal jaar geleden vielen alle puzzelstukjes op hun plek tijdens een retreat met vrouwen. Ik werd ingewijd in de magie van de vrouwelijke creatiekracht en levensenergie. Samen op weg naar een leven vol genot en vervulling. Elke vrouw op haar eigen tempo en met haar eigen kwaliteiten.

Meer info hierover vind je op www.dagmarcox.com.


Liefs, Dagmar