Zwangerschapsmassage

Ontspannen genieten van je zwangerschap

Regelmatig relaxen tijdens je zwangerschap is positief voor jou en je baby'tje. Jullie kindje voelt zich rustiger in een ontspannen omgeving. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat ontstressen een gunstige invloed heeft op zijn of haar ontwikkeling. Je hebt vaak ook minder last van de typische zwangerschapskwaaltjes als je ontspannen bent. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf. Onze massage is uiteraard speciaal afgestemd op zwangere dames.

 
 
zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Ontspannende en energetische lichaamsmassage.

Positieve effecten:

  • minder rugpijn en bekkenklachten,
  • een betere nachtrust door de ontspanning en het los masseren van pijnlijke spieren,
  • afname van stress,
  • soepelere spieren,
  • een betere bloedcirculatie,
  • minder kuitkrampen,
  • ...

De massage kan in verschillende houdingen gegeven worden zodat je als zwangere steeds gemakkelijk zit of ligt. De nek, schouders en rug worden in zijlig gemasseerd. Benen, voeten, armen, gelaat en, als dat oké voelt voor jou, ook je babybuikje terwijl je op je rug draait. De massagetafel wordt dan in (halve) zitpositie gezet. We maken gebruik van speciale zwangerschapskussen om je comfort te verhogen. Je hoeft uiteraard nooit op je buik te liggen.

Voor de massage is er uiteraard ruimte om jouw wensen te bespreken. Hoe verloopt je zwangerschap? Heb je ergens klachten? Is er iets wat je leuk vindt of net niet? Wil je misschien ook graag een gelaats- of voetmassage?

IMG_20170128_135919.jpg

60 min. - 60 euro
90 min. - 90 euro
120 min. - 120 euro

Je kan samen met je partner, mama, zus of vriendin komen relaxen. Er is een gezellige ontspanningsruimte waar jullie op elkaar kunnen wachten. Duomassages bieden wij vanaf 2018 niet meer aan.

Of heb je zin in een echte verwendag met gebruik van onze privé wellness? Kijk dan even naar onze verwenarrangementen speciaal voor aanstaande ouders.


zwangerschapsmassage

Verwentip

Trio zwangerschapsmassage met lichaamsmassage, gelaats- en hoofdmassage, uitgebreide ontspanning van je benen en voetmassage

120 min. - 120 euro